2018-04-11 21:55:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Hallgasson a jó tanácsokra

Napi horoszkóp április 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, ez a bolygóállás nem rendelkezik sok energiával. A nap folyamán ön is eléggé fáradt lesz, és a szokottnál jobban meg kell erőltetnie magát.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz-Neptunusz kapcsolat mágikus erővel bír önre nézve. Romantikus hangulatban lesz, ha pedig ön szingli, akkor fantasztikus találkozásban lehet része. A munka frontján már nem ilyen örömteliek a dolgok, mert nehezen tud koncentrálni.
 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Bármennyire is elfáradt, kimerült az utóbbi időben, most képes a megújulásra, az újrakezdésre. Egy fontos cél eléréséért a legjobb formájába képes lendülni, miközben teljes fényében tündököl.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, ez kedvez önnek, most remekül szót ért mindenkivel. Ma rutinfeladatokat kell megoldania, nincsenek az egzisztenciáját alapvetően meghatározó feladatai.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Feszült percek, indulatos kifakadások várhatók, sokan feszültek a környezetében. Lehetséges, hogy valaki pletykákat terjeszt önről, ennek járjon utána.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Valaki mélyen felkavarja érzéseit, de attól nagyon fél, hogy veszélyes útra lép. Nem akarja megégetni magát. Ön vonzóbb, mint valaha, ezért nehéz ellenállni a csábításoknak.
 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Halak jegyében álló Hold jó hatással van önre, romantikussá és érzékennyé teszi. Most észreveszi az apró örömöket, és tud örülni a kis dolgoknak is. Tervezzenek programot estére a párjával, az is elég, ha egy szép sétát tesznek!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A szerelem, a barátság, a kapcsolatok ápolása különösen fontos most az ön számára, csak arra vigyázzon, hogy e miatt ne hanyagolja el egyéb kötelezettségeit. A munkahelyén váratlan helyről érkezhet a feszültség, talán egy olyan kollégával lesz konfliktusa, akit jó barátjának hitt...
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A bolygók arra figyelmeztetik, hogy ne ragadjon le a részleteknél, és ne vállaljon felesleges pénzügyi kockázatot. Működjön együtt másokkal, hallgasson a jó tanácsra. Ha tetszik önnek valaki, most tegye meg a kezdő lépést.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy olyan ember véleménye ne számítson önnek, akit nem ismer el. Az időt is kár pocsékolni rá. Vezesse le a felindultságát valamivel, nehogy a családján csattanjon az ostor! Ha ön szingli, egy szép találkozásban lehet része.
 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A bolygók rendkívül sok energiával töltik fel. Ám ha túlpörög, könnyen meglehet, hogy megbántja azt, akit nem akart! Nem igazán ura szavainak. Rövid távú feladatokat végezzen, mert semmit nem lesz türelme végigcsinálni.


Halak: II. 19. - III. 20.
Sikeres napra számíthat. Gyorsan, de pontosan kell dolgoznia. Nagyon jó helyzetben van a karrierje szempontjából. Ha új ismeretségeket köt, akkor fogadja el a meghívásukat, de ne erőltesse a viszontlátogatást azonnal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: